Musical-forestilling i Janderup kirke

FESTLIG MUSICAL-FORESTILLING I JANDERUP KIRKE

Torsdag d.9.oktober kl. 17.00 var der musical-forestilling i Janderup kirke.

Elever fra 1-3.klasse fra Janderup skole havde øvet sig på sang og drama hver onsdag i 7 uger på skolen. Musicalen: ”Tre utrolige fortællinger” var blevet til ”To utrolige fortællinger” på grund af tidsnød – men det forhindrede ingen i at få en rigtig god oplevelse i Janderup kirke.

Børnene sang og spillede rollerne i ”Den Barmhjertige Samaritaner”, som handler om at hjælpe mennesker i nød - også selvom man ikke kender dem. Den anden fortælling var om ”De betroede talenter”, hvor det handler om at bruge de evner og muligheder Gud har givet den enkelte. Det hele var kædet sammen til musik af Sigurd Barrett.

Elever fra 5.klasse på Janderup skole havde sammen med deres billedfagslærer lavet store, flotte kulisser til musicalen (som man kan se på medfølgende billeder).

Kirkehånddukken Leo var også med i forestillingen godt hjulpet af Susanne Hauberg, der lagde stemme til Leo.

Børnene var top-motiverede og gjorde deres bedste – så det blev en rigtig fin oplevelse for de mange forældre og bedsteforældre, der dukkede op til forestillingen.

Musical-projektet var et samarbejde mellem Janderup skole og Janderup kirke.

Tak til alle børnene for en fin oplevelse– og tak til forældre, bedsteforældre og andre for opbakning til dette arrangement.

Connie Rønne Jørgensen

Organist og korleder ved musical-projektet