Himmelbuen” i Billum Kirke d.19.marts

Et skole/kirke-projekt.

6. klasse fra Billum Skole har sammen med deres lærer Annette Hansen, pædagog Lars Nielsen og organist Connie Rønne Jørgensen arbejdet med sang, musik, drama og power point omkring den fantastiske historie om Noa, der fik besked af Gud på at bygge en ark. På den måde reddede han og hans familie samt et par af alle slags dyr livet fra de store vandmasser, Gud lod skylle hen over jorden.

Eleverne arbejdede godt og engageret om de sange og dramatiske scener i musik- og billedkunsttimerne på skolen i foråret. Det hele kulminerede i to forestillinger med ”Himmelbuen” i Billum Kirke.

Premieren torsdag den 19. marts kl. 17.00 gjaldt forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede, mens forestillingen fredag den 20. marts kl. 8.30 var for alle Billum Skoles elever, der denne dag holdt deres morgensang her.

”Godt at kirken også kan bruges til sådan noget”, sagde en begejstret bedstemor til en af aktørerne.

Kirkens smukke rum og lyd danner en fin ramme om de gamle beretninger fra Bibelen. Beretningernes indhold er uforandrede men bliver fortolket af nutidens mennesker – med nye i ord og toner.

Se billederne fra premieren.

”Tak til elever og lærere for et godt og sjovt samarbejde”, siger organist Connie Rønne Jørgensen, der håber, at der også i fremtiden bliver mulighed for lignende musikalske projekter med skolens elever.