Musikgudstjeneste i Alslev Kirke søndag d.22.3.15

Video af musikgudstjeneste
"I forbindelse med en rigtig glad og dejlig musikgudstjeneste i Alslev Kirke søndag d.22.3.15, hvor det lokale gospelkor under ledelse af kirkesanger Susanne Hauberg imponerede alle med en flot koncert, fik menigheden også lejlighed til at se den skulptur, som kirken har fået lov til at låne som alternativ alterudsmykning fra påske til pinse af billedkunstner Lause Søgård, Kjelst. 
Se Anne Mette Gundesens omtale af skulpturen i Kirkebladet nr.1, 2015 - eller endnu bedre: Kom selv i kirken og se den! Den er flot.

Musik og kunst i Alslev kirke

Søndag d. 22. marts lød der rytmiske toner til eftermiddags gudstjenestesten i Alslev kirke. Susanne Hauberg, som er musikalsk medarbejder i Alslev, Janderup og Billum pastorat, havde øvet med en gruppe sangglade piger og damer fra de 3 sogne. - Vi er hver gang gået opløftede hjem fra kor, siger Anne Mette Gundesen, præsten, som også synger i koret. De velklingende spirituals taler til hjertet og giver sangen vinger. Til gudstjenesen i Alslev bakkede et rytmisk band sangen op med guitar, saxofon og trommer. Musikerne kommer fra Susanne Haubergs musikalske familie og venner.

Moderne kors

Der bliver ikke kun vellyd for øret, men også noget nyt for øjet.  Den lokale kunstner Lause Søgaard fra Billum har hugget et stort trækors ud af egetræ. Det er et moderne påskekors, som fortæller hele påskens fortælling. Det nye kors står på alteret i Alslev kirke og hen over påsken til Pinse.

En god eftermiddag i kirken med musik og kunst.

.